🌾День захисника України

🌾День захисника України – свято, що відзначається 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. 🌻Крім того, 14 жовтня традиційно відзначається день створення Української повстанської армії.
Учні 11-их класів взяли активну участь в організації та проведенні загальношкільних заходів, приурочених історичним та релігійним святам 14 жовтня. Зважаючи на події, які відбуваються на сході країни, учні 5-10 класів виявили активну громадянську позицію, мистецькі здібності, зобразили глибину патріотичних почуттів, пронесли біль втрати, страху і водночас гордості за синів України крізь призму ще дитячої свідомості у малюнках та віршах під час проведення виставки творчих робіт «Героям слава!».
Учні 9 класу, провели урочисту лінійку з метою вшанування державних та релігійних подій.
Невід’ємною складовою історії нашого народу залишається Доба козаччини. З метою виховання бойового духу, патріотичних почуттів, розвитку спритності та витривалості школярів проведено спортивний захід «Козацькі забави». Під час проведення заходу панувала весела, доброзичлива атмосфера. У школі панувала атмосфера любові та гордості до рідного народу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *