Зустріч із сучасним українським дитячим письменником Сашком Дерманським🎉

Його ім’я широко відоме серед юних читачів🤩. Він – член Спілки письменників України, автор багатьох дитячих книжок, серед яких: «Володар макуци, або Пригоди вужа Ониська», «Король буків, або таємниця Смарагдової книги», «Казки дракона Омелька», серія книг про Чудове Чудовисько та ін. Твори Дерманського увійшли до шкільної програми з української літератури для учнів молодших та середніх класів🎉. Автор є учасником Всеукраїнської ініціативи «Додай читання» та акції “Тату, почитай”.

Письменник, який має двох доньок, переконаний, що «любов до книжки слід прищеплювати з перших місяців життя». Своїми творами письменник допомагає зберігати зернятка дитячих душ😇: «Якщо не з книжки, то звідки тоді дитина дізнається, що найголовніше в житті – робити добро, не кривдити ближнього?»

👩‍👧‍👦Гості бібліотеки – діти та дорослі – отримали під час зустрічі з письменником море позитиву та усмішок😊! Нікого з присутніх не залишило байдужим знайомство з кумедними, веселими та відважними героями Олександра Дерманського, адже з ними на сторінках книжок можна пережити чимало цікавих пригод, навчитися протистояти злу та по-справжньому дружити.

Закінчилася зустріч фото- та автограф-сесією, а всі бажаючі могли придбати книги автора .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *