Міжнародний День волонтера.

У всьому світі 5 грудня відзначають міжнародний День волонтера – International Volunteer Day. Україна – єдина країна у світі, де цей день переходить в День збройних сил, який відзначається 6 грудня. Волонтерський рух у нашій країні став популярним, починаючи з Революції гідності і російської окупації.
На честь Дня волонтера та Дня збройних сил, в загальноосвітній школі √15 було проведено тематичну радіолінійку для учнів.
В рамках міської акції збору гуманітарної допомоги для військовослужбовців, які нині знаходяться на передовій, учні готують вітання для наших захисників: малюють малюнки, пишуть листи та готують привітання від щирого дитячого серця.
Але і про волонтерство діти нашої школи знають не просто з чиїхось слів. Щороку учні готують благодійний концерт для вихованців Стрижавського дитячого будинку інтернату для дітей з вадами розвитку, везуть їм солодощі, іграшки та інші подарунки. Враховуючи карантинні обмеження, цьогоріч обійшлись без святкового концерту. Натомість, 1 грудня, в рамках благодійної акції “Краплинка доброти”, дітям були доставлені іграшки, одяг та солодощі, зібрані учнями нашої школи.
Під керівництвом педагога організатора Сполуденної Яни Артурівни, учні загальноосвітньої школи √15 постійно дбають про братів наших менших та відвідують з благодійною допомогою місцеві притулки для тварин.
Виховувати в дітях любов та повагу до оточуючих – спільний священний обов’язок педагогів та батьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *