Наші досягнення і перемоги

За наслідками 2017-2018 навчального року маємо такі результати:

 Нагороджено грамотами Департаменту освіти Вінницької міської ради:

  • Янощук Людмила Леонтіївна, учитель української мови та літератури, за зайняте І місце в міському турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» (наказ ДО ВМР від 18.12.2018 №702).
  • Дідук Людмила Василівна, учитель трудового навчання (технологій), Безверхня Наталія Вікторівна, учитель початкових класів, Кравець Ірина Степанівна, учитель початкових класів, Слизькоуха Віра Андріївна, учитель початкових класів, Чубатюк Світлана Вікторівна, учитель початкових класів, за сумлінне виконання професійних обов’язків, успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та за підсумками атестації педагогічних працівників закладів освіти міста в 2017-2018 навчальному році (наказ від 04.04.2018р. №170).

Нагороджено грамотою Виконавчого комітету Вінницької міської ради

Волошинську Аллу Володимирівну, учителя початкових класів, за вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, сумлінну наполегливу працю, високу професійну майстерність. (рішення ВК від 13.09.2018 року №2015)

Нагороджено грамотами (дипломами) Департаменту освіти і науки  Вінницької міської ради:

  • Янощук Людмила Леонтіївна, учитель української мови та літератури, за участь у І та ІІ турі обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» у номінації «Українська мова та література» (наказ ДОН ОДА від 28.02.2018 №36-К).
  • Уманець Ольга Олександрівна, учитель біології та екології, за підготовку переможця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології (наказ ДОН ОДА від 28.02.2018 №95).
  • Уманець Ольга Олександрівна, учитель економіки, за підготовку переможця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки (наказ ДОН ОДА від 06.03.2018 №123).
  • Гирич Галина Дмитрівна, вчитель правознавства, за підготовку переможця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства (наказ ДОН ОДА від 19.02.2018 №77).
  • Чопляк Вікторія Володимирівна, вчитель англійської мови, за підготовку переможця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови (наказ ДОН ОДА від 02.03.2018 №106).
  • Горовенко Тетяна Петрівна, вчитель англійської мови, за підготовку переможця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови (наказ ДОН ОДА від 02.03.2018 №106).
  • Гаврилюк Юрій Петрович, вчитель історії, за підготовку переможця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії (наказ ДОН ОДА від 22.02.2018 №91).
  • Білоконна Наталія Вячеславівна, учитель біології, екології, природознавства та географії, за сумлінне виконання професійних обов’язків, успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та за підсумками атестації педагогічних працівників закладів освіти міста в 2017-2018 навчальному році.

 

Вручено подяки:

  • Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Янощук Людмилі Леонтіївні, учителю української мови та літератури, за активну участь у сприянні якісного проведення ХХХХІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури та вагомий внесок у розвиток національної освіти.
  • Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Уманець Ользі Олександрівні, вчителю біології та екології, за професіоналізм, творчу працю, особистий внесок у розвиток екологічної освіти та високий рівень теоретичної і практичної підготовки учнів до обласного природоохоронного конкурсу науково – дослідницьких робіт «Збережемо довкілля для майбутніх поколінь» (наказ ДОН ОДА від 03.04.2018 №196).
  • Департаменту освіти Вінницької міської ради педагогічному колективу, лауреату міського огляду-конкурсу «Сучасне освітнє середовище початкової школи – 2018» (наказ ДО ВМР від 26.03.2018 №148).
  • Технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету директору закладу Василевській Т.В. та педагогічному колективу за виховання випускника школи Чебана Даніїла, який є студентом коледжу та бере активну участь у громадському, культурному житті навчального закладу.
  • Громадської Спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» педагогічному колективу КЗ «ЗШ І-ІІІ ст. №15 ВМР» за активну громадську позицію та особистий внесок у наданні волонтерської допомоги учасникам антитерористичної операції на сході України.

Вручено сертифікати Департаменту освіти Вінницької міської ради та комунальної установи «Міський методичний кабінет», що засвідчують участь у конкурсі «Кращий навчально-методичний посібник – 2018» вчителям початкових класів Волосенко Олені Юріївні та Чубатюк Світлані Вікторівні, що є авторами посібника «Вітаміни, їх значення для здоров’я».

Вручено учителям Висоцькій Наталії Євгенівні та Волосенко  Олені Юріївні дипломи за проведення позапрограмного конкурсу «Розумничка» організованого Інститутом Розвитку Шкільної освіти.

Вручено Дипломи Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації учням-переможцям обласних Всеукраїнських предметних олімпіад та конкурсів, а саме:
  1. Диплом ІІ ступеня Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Загородній Дар’ї, учениці 11 класу, за підсумками ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки.
  2. Диплом ІІ ступеня Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Загородній Дар’ї, учениці 11 класу, за підсумками ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії.
  3. Диплом ІІ ступеня Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Загородній Дар’ї, учениці 11 класу, за підсумками ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.
  4. Диплом ІІ ступеня Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Сенелюк Анастасії, учениці 10 класу, за підсумками ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.
  5. Диплом ІІІ ступеня Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Сенелюк Анастасії, учениці 10 класу, за підсумками ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.
  6. Диплом ІІ ступеня Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Юзьковій Єлизаветі, учениці 11 класу, за участь в обласному природоохоронному конкурсі науково-дослідницьких робіт «Збережемо довкілля для майбутніх поколінь» та досягнення високого рівня науково-теоретичних та практичних знань у галузі охорони і раціонального використання природних ресурсів, технологій охорони навколишнього середовища, моніторингу дослідження навколишнього середовища (тема доповіді «Комплексне дослідження стану навколишнього середовища на еколого-краєзнавчій стежці парку Дружби народів»).

 

Вручено грамоти Департаменту освіти Вінницької міської ради учням-переможцям міських предметних олімпіад:
  1. Юзьковій Єлизаветі, учениці 11-А класу, за зайняте І місце з екології.
  2. Гулі Ірині, учениці 10-А класу, за зайняте І місце з правознавства.
  3. Сенелюк Анастасії, учениці 10-А класу, за зайняте ІІ місце з англійської мови.
  4. Сенелюк Анастасії, учениці 10-А класу, за зайняте ІІІ місце з української мови та літератури.
  5. Сенелюк Анастасії, учениці 10-А класу, за зайняте ІІІ місце з правознавства.
  6. Сенелюк Анастасії, учениці 10-А класу, за зайняте ІІІ місце з географії.
  7. Сенелюк Анастасії, учениці 10-А класу, за зайняте ІІІ місце з історії.
  8. Дідук Юлії, учениці 8-Б класу, за зайняте ІІ місце з географії.
  9. Дідук Юлії, учениці 8-Б класу, за зайняте ІІІ місце з української мови та літератури.
  10. Загородній Дар’ї, учениці 11-Б класу, за зайняте ІІ місце з англійської мови.
  11. Загородній Дар’ї, учениці 11-Б класу, за зайняте ІІІ місце з економіки.
  12. Загородній Дар’ї, учениці 11-Б класу, за зайняте ІІІ місце з української мови та літератури.
  13. Загородній Дар’ї, учениці 11-Б класу, за зайняте ІІІ місце з історії.
  14. Петруку Івану, учню 11-Б класу, за зайняте ІІІ місце з астрономії.
  15. Куцому Івану, учню 6-Б класу, за зайняте ІІІ місце з математики.
  16. Мельник Інні, учениці 9-А класу, за зайняте ІІІ місце з трудового навчання.
  17. Король Валерії, учениці 8-В класу, за зайняте ІІІ місце з української мови та літератури.
  18. Мовчан Аліні, учениці 10-А класу, за зайняте ІІІ місце з англійської мови.
  19. Шереметі Володимиру, учню 9-Б класу, за зайняте ІІІ місце з історії.
  20. Стецю Олексію, учню 6-В класу, за зайняте ІІІ місце з математики.
  21. Яковишенко Софії, учениці 8-Б класу, за зайняте ІІІ місце з хімії.

 

Вручено грамоти Департаменту освіти Вінницької міської ради учням-переможцям та учасникам міських конкурів:
  1. Загородній Дар’ї, учениці 11-Б класу, за зайняте І місце в міському етапі VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської творчості імені Тараса Шевченка( наказ від 30.10.2017 №548).
  2. Жук Тетяні, учениці 4 класу, за зайняте І місце в міському етапі ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (наказ від 09.11.2017 №617).
  3. Король Валерії, учениці 8 класу, за зайняте ІІ місце в міському етапі ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (наказ від 09.11.2017 №617).
  4. Сенелюк Анастасії, учениці 10-А класу, за зайняте ІІІ місце у ІІ (міському) етапі ХVІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості в номінації «Література» (наказ від 17.01.2018 №32).
  5. Котець Вікторії, учениці 7 класу, за зайняте ІІІ місце в міському конкурсі на кращого знавця українського правопису «Майстер української орфографії»(наказ від 20.03.2018 №140).
  6. Присяжнюк Тетяні, учениці 7-В класу, за активну участь в міському фестивалі творчості і талантів дітей та молоді «Повір у себе – 2018».
  7. Куцому Івану, учню 6-Б класу, за зайняте ІІ місце у міському фестивалі – конкурсі «Молодь обирає здоров’я!» у номінації «Конкурс презентацій»(наказ ДО ВМР від 05.05.2018 №243).