Новорічно-різдвяні свята в умовах карантину

“Хто хоче – шукає можливості, хто не хоче – причини”, – негласне кредо загальноосвітньої школи ✓15. Адже, навіть в умовах карантинних обмежень ми зуміли створити для учнів нашого навчального закладу новорічне свято.
Проведення свята у форматі казки-квесту “У пошуках святого Миколая” дозволило нам залучити учнів молодших класів до святкувань дотримуючись усіх карантинних обмежень. Адже кожен клас отримав нагоду відвідати усі квест-локації не пересікаючись та не контактуючи з іншими класами.
Протягом декількох днів, веселе чортеня по черзі запрошувало групи дітей до пошуків святого Миколая, який заблукав у зачарованому лісі. На стежинах казки дітям трапились і Чарівниця зі святковими піснями, і лялька ЛОЛ з запальними танцями, і Зима з таємничими загадками. А на кінець – Миколай з подарунками.
У суботу, до святкувань долучились дітки, які стануть першокласниками нашого навчального закладу лише наступного року, а нині лиш готуються до школи.
Дитинство – пора чудес та казок. І якщо дуже постаратися, увімкнути уяву – можна подарувати дітям довгоочікуване свято не порушуючи вимог, які диктує нам пандемія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *