Підсумки благодійної акції «Краплинка доброти»

Для загальноосвітньої школи √15 доброю традицією стало відвідування Стрижавського дитячого будинку-інтернату для дітей з вадами розумового розвитку. Сім років поспіль учні нашої школи вітали підопічних інтернату святковим концертом, дарували м’які іграшки та зібрану напередодні благодійну допомогу: солодощі, продукти харчування, канцелярію, одяг.
Цьогоріч, карантинні обмеження внесли певні корективи в традиційну програму благодійної акції “Краплинка доброти”. Однак, нехай і без святкового концерту та іграшок, але наші учні не забули проявити свою турботу про вихованців будинку-інтернату.
Завдяки учням та батькам, адміністрація школи, соціальний педагог, педагоги-організатори, класні керівники змогли організувати збір благодійної провізії для будинку-інтернату. І уже 1 грудня, пакунки були доставлені за призначенням.
Усміхнено та радісно, вихованці прийняли наші подарунки. Шкодують, що не вдалося організувати щорічний концерт від учнів нашої школи. Однак, за словами адміністрації інтернату: “діти чекатимуть на ваш концерт наступного року з удвічі більшим нетерпінням”.
І ми впевнені, що це не остання наша зустріч.
Хочеться щиро подякувати усім, хто долучився до цієї доброї справи: учням, батькам, вчителям та адміністрації загальноосвітньої школи √15. Разом ми сила, яка здатна на милосердя, турботу та добро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *