Підсумки проведення виставки-конкурсу різдвяних композицій “Зимова феєрія – 2020”.

Різнобарвними різдвяними зірками засяяла загальноосвітня школа √15 на час проведення шкільної виставки-конкурсу “Зимова феєрія”. Практично кожен учнівський колектив нашої школи підготував оригінальні, творчі та святкові композиції, які і досі милують око відвідувачів у шкільному холі.
Кращі, за підсумками шкільного конкурсу, різдвяні зірки представляли наш навчальний заклад на міській виставці “Зимова феєрія 2020”. Критеріями відбору різдвяних композицій для міського конкурсу стала не лише суто естетична складова виробу. Адже різдвяна зірка мала б бути створена виключно з матеріалів, які витримали б транспортування та погодні умови. Можливо тому, наш навчальний заклад і не здобув призового місця на міському конкурсі. Але однозначно, наші композиції порадували та здивували усіх присутніх своєю неповторністю та колоритністю.
Найголовніша мета проведення подібних заходів полягає перш за все у формуванні у дітей та учнівської молоді цілісного сприйняття прекрасного у мистецтві, виявлення яскравих індивідуальностей та обдарувань, здатності до творчого самовиявлення, розвитку художніх смаків та естетичного виховання.
Різдвяні зірки були виконані з використанням традиційних технік українського декоративно-прикладного мистецтва та сучасних технік декору. Конкурсні роботи вразили своєю неповторністю, колоритністю, та якісним рівнем виконання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *