Сьогодні відбулося урочисте нагородження переможців всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови, інформатики, мистецтва та конкурсів Українське народознавство, Я пізнаю світ, Безпека на дорогах. Ними стали учні 6-в, 5-а, 5-г та 1-х класів КЗ «ЗШ І-ІІІ ст. №15 ВМР»

Адміністрація закладу привітала юні таланти з їх перемогою, підкресливши, що вони отримують дипломи та листи – подяки як заслужену винагороду за свій інтелект, глибокі знання та сумлінну працю.
Ми по праву горді і раді, що наші діти є переможцями олімпіад на державному рівні. Це свідчить про талановитість, неповторність наших учнів і їх успішне майбутнє, а отже – і успішне майбутнє нашого міста, області та країни. Наші переможці – це взірець учнівської молоді, що глибоко вивчає і цінує історію рідного краю, дбає про активне сьогодення і перспективне майбутнє. Переконані, що зерна розумного, мудрого, вічного дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Досягайте високих результатів у навчанні та будьте активними у громадському житті наші розумники та розумниці. Тож бажаємо вам нових перемог, нових звершень, нових викликів і знань!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *