Танцювальний конкурс “STARТІНЕЙДЖЕР”

Сьогоднішнє свято Водохреща знаменує завершення циклу новорічно-різдвяних свят. Разом із ним завершується, розпочатий у грудні танцювальний конкурс “STARТІНЕЙДЖЕР”, що відбувався в незвичному онлайн-форматі за підтримки Департаменту культури, Департаменту освіти та Вінницької міської ради. Вітаємо фіналістів та переможців фестивалю, котрих визначило професійне журі в таких категоріях:

❄️❄️❄️ В підсумковому заліку фестивалю, здобувши треті місця, призерами стали відразу п’ять колективів, що представляли школу №36, школу №21, школу №20, школу №15 та школу-гімназію №7!

⛄️⛄️⛄️ В категорії МІДІ (до 6 учасників) друге місце у танцювального дуету школи №13, а перемога у колективу “NON STOP” школи №26!

☃️☃️☃️ В категорії МАКСІ журі віддало другі місця відразу двом колективам – школи №12 та танцювальної школи “Болеро”! Також спеціальним призом відзначено колектив школи №25 за кращий танець наймолодших учасників фестивалю.

🤩🤩🤩 Кращими ж в категорії МАКСІ із неймовірно запальним та наймасовішим за кількістю учасників танцювальним номером визнано представників школи №16!

🎗🎗🎗 На переможців вже зовсім скоро очікуватиме церемонія нагородження та подарунки від міського голови, а на глядачів – гала-концерт кращих виступів фестивалю! Слідкуйте за анонсами на сторінках Міського Палацу мистецтв!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *