Тиждень зарубіжної літератури

Тиждень зарубіжної літератури – це своєрідний творчий звіт, демонстрація досягнень як для вчителів, так і для учнів. Предметний тиждень з літератури характеризується багатоаспектністю. Він дозволяє юним читачам спілкуватися з широким колом естетичних явищ, стає джерелом різноманітних художніх вражень
Специфічною ознакою цього шкільного заходу є відкритість і неформальність, установка на швидку реалізацію особистісно значущого задуму, на «кінцевий результат».
Для учнів загальноосвітньої школи ✓15 було організовано літературну виставку в холі закладу. Матеріали виставки були у вільному доступі для дітей впродовж всього тижня. А це не лише скурпульозно підібрані твори світової літератури, а і портрети улюблених героїв книг, авторів.
До того ж, в рамках тижня зарубіжної літератури, учні нашої школи взяли участь у своєрідному марафоні читання поезії. Як завше, у виборі творів світової класики дітей не обмежували. А це дало змогу кожному учаснику “перевтілитися” в героя, який йому найближче до душі, характеру та темпераменту. Відеоматеріали марафону читання поезії вийшли в ефір по внутрішньошкільному телебаченню, в фойє закладу.
Естетичне літературне виховання посідає важливе місце в формуванні всебічно розвиненої особистості. Саме тому, школа та вчителі постійно стоять на варті цього процесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *