Я, Ти, Ми разом за безпечний Інтернет

З кожним роком все більше українських дітей користується Інтернетом у повсякденному житті. Можливість підключитися до мережі не тільки через ПК, але й за допомогою мобільних телефонів сприяє цій тенденції. Інтернет надає дітям та молоді неймовірні можливості для здійснення відкриттів, спілкування й творчості. Проте, оскільки з самого початку Інтернет розвивався без будь-якого контролю, сьогодні він містить величезну кількість інформації, причому далеко не завжди безпечної. У зв’язку із цим виникає проблема забезпечення безпеки дітей. А хто їм може в цьому допомогти?
Для підвищення знань про використання безпечного Інтернету учні нашої школи розробили: поради, буклети та презентації за допомогою вчителів .

Один з етапів реалізації Програми «Безпека дітей в Інтернеті» є Сайт
«On-ляндія».
On-ляндія— цеінтерактивний курс
Інтернет -безпеки—спільна ініціативна програма Microsoft «Партнерство в навчанні», соціально відповідальних комерційних структур, неурядових організацій, за підтримки громадсько-соціальних діячів.
Цей сайт містить матеріали для дітей, батьків та вчителів (інтерактивні сценарії, короткі тести), завдяки яким діти зможуть освоїти основи безпечної роботи в Інтернеті . На сайті подано доступну, практичну інформацію з Інтернет -безпеки, ознайомившись з якою навіть починаючі користувачі зможуть ефективно використовувати ресурси мережі й захистити себе від небажаного контенту.
Сайт On-ляндія : http://disted.edu.vn.ua/media/bp/html/etusivu.htm

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *