🍁Майстер клас із гончарства у 2-Б класі

Урок дав дітям змогу розкрити свій талант🌈, а можливо й знайти нове креативне хобі. На цьому занятті панувала творча атмосфера🤗. Хлопці та дівчата отримали цінний досвід, нові знання та навички. Професійний гончар відкрив секрети майстрів своєї справи, навчив користуватися спеціальним інструментом – гончарним кругом.
Кожен учень 2 класу, які були присутні, власноруч перетворили звичайний шматок глини в унікальне творіння, виліпили чашки, миски, горщики, кухлі та глечики🥳. Учні на майстер-класі з гончарства ознайомилися з властивостями глини та основами гончарної майстерності; познайомилися з роботою на гончарному крузі; опанували техніку розпису та декорування глиняних виробів.
Робота проходила з практичними порадами та під пильним наглядом майстра😎. Самостійно виготовлені речі можливо стануть першими експонатами домашньої колекції з кераміки🤩.
Цікаво було кожному, адже гончарство – заняття творче, захоплююче. Усі зроблені вироби залишились діткам на згадку. Глиняні витвори, створені на колі, можна використовувати в повсякденному житті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *