Українці сьогодні відзначають Міжнародний день сімей

Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу!

У всі часи по відношенню держави, а також по становищу сім’ї в суспільстві судили про розвиток країни. Це тому, що щасливий союз сім’ї і держави – необхідна запорука процвітання і добробуту її громадян.

З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини – ось мірило розвитку і прогресу країни.

З метою формування в учнівської молоді ціннісного ставлення до сім’ї, родини, людей, виховання шанобливого ставлення до батьків, сімейних традицій, піклування про молодших і старших членів сім’ї, бажання допомагати старшим і хворим, формування у школярів уявлення про сім’ю як об’єднання рідних людей, у школі 11-15 травня 2020 року проходив тиждень сім’ї «Тепло сімейного вогнища».

У цей день люди роблять приємне своїм близьким, влаштовують тематичні вечори, конкурси та домашні концерти. Намагайтеся створити у своїй сім’ї власні традиції, адже це зробить вашу сім’ю дружною, родинні зв’язки стануть міцнішими і переважатиме взаєморозуміння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *