З Днем вчителя

Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни! Ви стільки сил вкладаєте у свою справу, що часом забираєте цінну увагу у близьких. Бажаємо провести це свято в колі сім’ї. Любові вам, терпіння, щастя і добробуту!

Вітаємо наших улюблених вчителів! Чудових людей, які присвятили свою роботу, все своє життя, подарували нам не тільки знання, а й свою любов. Ваша робота – це не просто праця – це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякуємо вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння. Бажаємо вам щастя і здоров’я, незгасного запалу і пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління.

Нехай кожен успіх будь-якого з учнів буде гордістю для Вашого серця, нехай кожен урок, даний Вами, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них. Залишайтеся мудрими і добрими, тямовитими і обізнаними, цікавими і чудовими учителеми, на життєвій дорозі яких горять вогні удачі, щастя і любові.

Бажаємо не тільки успішно вчити, а й не припиняючи вчитися. Вчіться ловити моменти радості, схоплюйте хвилини щастя і насолоджуйтеся всім тим, що відбувається навколо вас. Бажаємо успіхів на вчительському терені, терпіння і безмежної мудрості. Ви для нас не просто майстри, але й порадники, підтримка, приклад і просто друзі!

Нехай в житті вашому розпускаються квіти, добром постійно будуть наповнені серця, уваги, терпіння, сил і життєвої енергії без кінця. Бажаємо з ентузіазмом виконувати свою роботу, пишатися обраною професією, не забувати що вчитель – це покликання, місія, надбання. Радуйте і бережіть себе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *