“Благодійники в дії”

Наші учні вміють і хочуть піклуватися про тварин
В рамках всеукраїнської благодійної акції “благодійники в дії” у загальноосвітній школі #15 організовано зустріч з фаховим ветеринаром. Лекцію про цивілізоване поводження з тваринами у сучасному світі, про основи запобігання безконтрольному розплідненню бездомних та хатніх тварин мали нагоду слухати учні молодших класів.
Загалом, в рамках акції, у школі проводиться безліч заходів, про які ми принагідно інформуємо наших читачів. Однак, не лише зібрати корм, зшити лежаки чи відвідати притулок для тварин – основа виховання в дитині відповідальності за навколишній світ.
Уся благодійність повинна мати моральне підгрунтя, діти мають розуміти і вирішувати самі для себе у чому сенс їх допомоги чотирилапим безхатченкам. Саме тому навчально-просвітницька діяльність відіграє настільки важливу роль у цьому процесі.
Крім того, молоде покоління не повинно повторювати помилок сучасних дорослих в досвіді поводження з тваринами. Стерилізація домашньої кішки чи собаки дає змогу не лише запобігти поширенню зграй знедолених тварин, але й зберегти здоров’я хатнього улюбленця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *