Тиждень англійської мови😊

З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти у нашій школі проводився «Тиждень англійської мови🤩».

Дітям були представлені завдання не лише з програмного матеріалу📜, але й із елементами країнознавства🌍.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий🙌🏽. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей👐🏼.

Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури🤝.

☃️Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки📖, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови📝.

https://youtu.be/CNQ0132VTvk

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *