День молодіжного місцевого самоврядування

У День молодіжного місцевого самоврядування президент нашого ліцею – Єлизавета Попова – була в ролі “дублерки” керівниці Департаменту відновлення та розвитку Вінницької міської ради Ольги Ремешевської.

Єлизавета, ознайомилась із роботою структурного підрозділу і під час “робочого дня” взяла участь у зустрічі швейцарсько-української делегації. Зокрема, на заході були присутні представники Посольства Швейцарії в Україні та Фонду Східна Європа, а також автори проєктів конкурсу «Бюджет громадських ініціатив ВМТГ».

Єлизавета, мала змогу ознайомитися з одним із інструментів прямої демократії, за допомогою якого вінничани беруть участь у розподілі частини бюджетних коштів і спільно реалізованими проєктами.

Фахівці розповіли молодим колегам про повноваження відділу відновлення, зокрема про початок впровадження Єдиної цифрової інтегрованої інформаційно-аналітичної системи управління процесом відбудови об’єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури – DREAM, а також ознайомили їх з роботою комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *