“Лідер року – 2021”

Наш гідний представник на конкурсі “Лідер Року 2021”
Завершився відбірковий етап міського конкурсного проєкту “Лідер Року 2021 на базі КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної”. Серед 30 учасників була і Президент загальноосвітньої школи ✓15 Вікторія Яхно. Наша учениця гідно представила навчальний заклад в усіх рубриках відбіркового туру і показала високий рівень творчих, організаторських здібностей та вміння працювати в команді.
Відбірковий етап відбувався в онлайн форматі та передбачав роботу у наступних номінаціях:
Інтелект, де були запитання з прав людини, історії України, бренди сьогодення та поліглот.
Лідер 21 століття – приводить теорію в дію, де перевірялось наскільки добре засвоїли учасники ГО “Лідер” матеріал поданий на засіданнях протягом навчального року.
Командний гравець – лідер, де потрібно було підготувати промову на задану тему. А обиралась тема випадково .
Знаю як і зроблю так, де лідерам потрібно було розказати як вони вирішили б конфлікту ситуацію, яка також обиралась рандомно.
Після всіх випробовувань, за результатами у фінал пройшло 6 учасників з 30. І хоча Вікторії серед них нема, однак ми хочемо відзначити її гідну участь у цьому конкурсі. Наголосити на тому, що ми пишаємося Президентом нашої школи, яка активно та наполегливо готувалася до цієї події та увійшла в 8 кращих Президентів нашого міста.
Президентська рада та учнівське врядування навчального закладу йшли з нею пліч-о-пліч, підтримували та допомагали. Ми пишаємося нашою ученицею! А усім, хто дійшов до фіналу зичимо успіхів, з найкращими побажаннями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *