Предметно-методичний тиждень англійської мови

В рамках предметно-методичного тижня англійської мови (05.12 – 09.12) проходили різноманітні конкурси, зокрема:

Конкурс відео-проєктів  «National Cuisine»

В рамках проведення предментно-методичного тижня англійської мови пройшов  Конкурс відео-проєктів  «National Cuisine».

Учні 10-Б класу (вчитель Горовенко Т.П.) мали чудову нагоду представити свої індивідуальні та групові  відео-проєкти у двох категоріях  “Our family borsch and favourite Ukrainian Specialties   та  “Christmas Pudding”.

В листопаді місяці учні 10-х класів вивчали тему “National Cuisine” і участь в даному конкурсі сприяла розвитку  не лише їх соціолігвістичних компетентностей, а також розвитку творчих індивідуальних навичок, навичок кооперативного навчання та таких навичок випускників 21-го століття як креативність та ініціативність, критичне мислення та здатність розв’язувати різноманітні проблеми, інформативна,  ІТ та медіа грамотність, ініціативність, адаптивність та гнучкість, соціальна та кроскультурна компетентності, лідерство та  відповідальність за кінцевий результат.

     Метою конкурсу було поглибити знання учнів з даної  теми,  розширити їхній світогляд та збагатити кругозір; прищеплювати любов та повагу до  традицій українського народу та народу, мова якого вивчається; виховувати почуття власної гідності, національної гордості, свідомості та  самоідентичності, поваги та пошани до рідної землі та її історії, звичаїв і традицій українського народу, а також виховувати  толерантне ставлення та повагу  до традицій інших народів світу.

Більш детально з результатами можна ознайомитись, перейшовши за посиланням:
Конкурс відео-проєктів «National Cuisine»

Конкурс проєктів та відео-проєктів серед учнів 6-х класів

FOOD FOR HEALTH

В рамках проведення предментно-методичного тижня англійської мови пройшов  Конкурс проєктів та відео-проєктів серед учнів 6-х класів

Food for Health”.

В даному конкурсі брали участь учні 6-I, 6-Б, 6-Г та 6-Д класів (вчитель Горовенко Т.П.) .

     Метою конкурсу було поглибити знання учнів з даної  теми,  розширити їхній світогляд та збагатити кругозір; розвивати інтегративні мовленнєві навички та формувати основні компетентності; популяризувати ідею національного здорового збалансованого харчування та  важливості турботи про своє здоров’я з раннього віку, прищеплювати любов та повагу до звичаїв та  традицій харчування  власної родини та українського народу; виховувати почуття свідомості та  самоідентичності , відповідального ставлення до  власного здоров’я, а також виховувати  толерантне ставлення до думок та ідей своїх  однокласників.

Більш детально з результатами можна ознайомитись, перейшовши за посиланням:
Конкурс “FOOD FOR HEALTH”

Конкурс відео-декламування віршів “Christmas Time”

В рамках проведення предметно-методичного тижня англійської мови, впродовж тижня учні 6-І, 6-Б, 6-Г та 6-Д класів (вчитель Горовенко Т.П.)  мали чудову нагоду представити на Конкурс свої відео-декламування віршів “Christmas Time”.

Різдво для кожної людини має особливе значення. Кожен сприймає це свято по своєму, і кожен готується його зустріти з  найріднішими людьми у сімейному колі  в очікуванні Різдвяного дива, з надією на мир,  добро, злагоду та щасливу долю. 

Метою проведення даного Конкурсу було не лише розвиток соціокультурної компетентності учнів, поглиблення їхніх    знань   з  теми « Різдво та традиції його святкування в Україні та у країнах виучуваної мови», та розширення їхнього  світогляду, але і розвиток  творчих креативних здібностей кожного учня, їхніх  індивідуальних навичок та вмінь.

Більш детально з результатами можна ознайомитись, перейшовши за посиланням:
Конкурс “Christmas Time”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *