Тиждень хімії та екології

З 15.04. по 19.04 в нашому закладі було проведено тиждень хімії та екології, який має свої освітні, виховні та розвиваючі цілі, які потрібно було розкрити вчителям природничого циклу, а саме Чульфі Л.В., Білоконній Н.В., Процько Ю.С., Журавльовій Т.В., Ярощук В.П. та Фадєєву О.С. До освітніх цілей належить, наприклад, розширення хімічних знань у галузях цієї диференційованої науки; до виховних – опанування різноманітних форм і правил поведінки, які використовуються під час проведення наукових диспутів, конференцій, семінарів; до розвиваючих – розкриття творчих здібностей у предметі.
Тиждень хімії та екології в школі був добре структурованим і продуманим з точки зору його виховних, освітніх і розвиваючих цілей.
Основним завданням було розширення знань учнів про значення природи, хімічних властивостей сполук у житті людей та їх вплив на навколишнє середовище; формування екологічної культури та виховання дбайливого ставлення до природи та безпеки життя. Допомога довкіллю – обов’язок кожного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *