Уроки доброти 🐶 «Гуманне ставлення до тварин»🐱

Виховання доброти і відповідального ставлення до усього живого🐣. Це одне з щонайперших завдань педагогіки. Виховання гуманного ставлення до тварин є важливою складовою етичного, культурного та екологічного виховання молоді👩‍👧‍👦.
😊Як привити любов до чотирилапих? Що таке відповідальне ставлення до песиків та котиків? Як уникнути проблем у спілкуванні з тваринами? На всі ці питання можна було отримати відповіді на «уроках доброти».

😇Дуже важливо виховати у дитини добре ставлення до навколишнього середовища, підтримувати її прагнення допомагати тим, хто цього потребує. У результаті це стане рушійною силою до появи гуманності і сформує активну життєву позицію в майбутньому.

👍🏽Педагоги нашої школи #15 із задоволенням відгукнулися на ідею проведення уроків доброти. Відповідно до вікової категорії учнів упродовж тижня проведено 24 уроки доброти на різноманітні теми, а саме : «Друзі наші менші. Їх роль у житті людини» (1-4кл), «Бути на Землі людиною» (5-6 кл), «Урок доброти»(7-8 кл), „У світі тварин” (10 клас) та інші.
🏡👩‍👧‍👦Не стояла осторонь команда учнівського самоврядування школи. Педагогом-організатором для різновіковії категорії учнів проведена серія „уроків доброти”, де учні мали змогу переглянути мультфільми, згадати про особливості догляду за тваринами, “вислухали” прохання братів наших менших, пригадали правила поведінки з безпритульними собаками та котами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *