Переможця шкільного етапу конкурсу “Бюджет шкільних проєктів” визначено

Шановні учні загальноосвітньої школи ✓15, на минулому тижні ви активно голосували за три проєкти-учасники конкурсу та визначили переможця. Впевнену перемогу здобув проєкт “Багатофункціональний освітній лаунж-простір”.
З 675 загальних голосів, 204 ви віддали за проєкт інтерактивного лазерного тиру “Снайпер”, 209 голосів за проєкт “Осередок спортсмена та 262 голоси за “Багатофункціональний освітній лаунж-простір”.

Нагадаємо, це проєкт облаштування творчої зони на території школи, де ви, в разі перемоги проєкту на міському етапі, зможете реалізовувати безліч своїх творчих ідей. Тут можна буде проводити засідання літературних клубів, творчих виставок, проводити заходи шкільного самоврядування, диспути та обговорення, грати настільні ігри. Територію пропонується оснастити зручними диванами, чи кріслами-мішками для комфортного перебування учнів, передбачити стенд для виставок, полиці для художньої літератури. Реалізація цього проекту надасть учням додаткову можливість заснувати ряд тематичних клубів за інтересами, проводити авторські творчі виставки та заходи. Лаунж-зона стане осередком творчих ідей та додаткової навчальної самореалізації учнів нашої школи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *