Презентація-захист проєктів «The Magic of Christmas. The job of St. Nicholas, Santa Claus and Father Christmas»

У п’ятницю, 10.12.2021 року, в рамках проведення Тижня англійської мови та напередодні Різдвяних свят учні 9-В класу мали чудову нагоду підготувати та презентувати до захисту свої проєкти «The Magic of Christmas. The job of St. Nicholas, Santa Claus and Father Christmas».

Даній презентації учнівських проєктів та їх захисту передувала грунтовна підготовча робота. За  програмою у 9-му класі учні вивчають тему «Вибір професії»,  тому усі учасники проєкту мали можливість продемонструвати на практиці ті знання та розвинені навички, які вони здобули на уроках.

Учні ділились своїми знаннями з теми, обмінювались емоціями, висловлювали свої враження та почуття. Кожен учасник заходу мав  можливість  презентувати ту інформацію, якою він мав бажання поділитися.                                                    

 В ході обговорення всі учні дійшли висновку, що Різдво для кожної людини має особливе значення. Кожен сприймає це свято по своєму, і кожен готується його зустріти з  найріднішими людьми у сімейному колі  в очікуванні Різдвяного дива, з надією на мир,  добро, злагоду та щасливу долю.                           

Між іншим,  у кожного своє сприйняття Різдвяної магії. Проте не лише діти мають бажання і мріють отримати подарунки від Святого Миколая або Санта Клауса.

Учні обмінялись цікавою інформацію про історію походження історичних легенд, які розповідають нам   про цих всесвітньо-відомих персоналій з різних країн світу. Але найбільшої дискусії заслуговували питання, які стосувалися основних вимог щодо роботи Святого Миколая ( Santa Claus and Father Christmas ). Учні обговорювали основні риси характеру, якими він має володіти, його здібності, схильності, таланти та навички. Цікавими були ідеї щодо обговорення питань режиму роботи та відпочинку,  умов праці та зарплатні, мотивації до кар’єрного зростання та  відповідальності.

Захід пройшов емоційно та дуже продуктивно.  Цікавими були як запитання до виступаючих, так і неочікувано  щирі  та відверті відповіді учасників.  Кожен мав можливість висловити своє ставлення до теми обговорення.

Учасники заходу  обрали найкращі проєкти. Найцікавішими та найзмістовнішми були визнані  роботи  Войцещук  Анастасії, Петрової Анни ,  Кіхтенко Єлизавети   та Коріненко Дар’’ї.   Вітаємо переможців!!!

Вибір професії порівнюють із другим народженням людини. Обираєш професію — обираєш долю!    Головне завдання сучасної школи — допомогти учням обрати свій життєвий шлях, знайти своє місце у сучасному житті та стати щасливою людиною!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *